Лучшие песни Анна Герман на итальянском языке Santa ucia untana Е. А. Марио

Слушать музыку Видеоклип Анна Герман на итальянском языке - Santa ucia untana Е. А. Марио

Скачать песню
Анна Герман (на итальянском языке) - Santa ucia untana (Е. А. Марио)

Продолжительность mp3: 03:00
Дата добавления: 2018-04-17
Текст просмотрен: 393
Рейтинг: 0

Другие песни исполнителя Анна Герман (на итальянском языке)
393

Текст песни:

Partono 'e bastimente

P' 'e terre assaje untane,

cantano a buordo e so napuitane

Cantano pe' tramente

'O gogo già scompare,

e 'a una, 'a miez' 'o mare,

'Nu poco 'e Napue

e fa vede'...

Santa ucia,

untana 'a te

Quanta maincunia

Se gira 'o munno sano,

Se va a cerca' furtuna,

Ma quanno sponta 'a una

untana a Napue nun se po' sta

E sonano...Ma 'e mmane

Tremmano n'copp' 'e corde...

Quanta ricorde, ahimè,

Quanta ricorde

E 'o core nun 'o sane

Nemmeno cu 'e canzone,

Sentenno voce e suone,

Se mette a chiagnere ca vo' turna'

Santa ucia,

untana 'a te

Quanta maincunia

Se gira 'o munno sano,

Se va a cerca' furtuna,

Ma quanno sponta 'a una

untana a Napue nun se po' sta

Santa ucia tu tiene

Soo 'nu poco 'e mare,

Ma cchiù untana staie,

Cchiù bea pare

È 'o canto d' 'e Ssirene

Ca tesse ancora 'e rezze,

Core', nun vo' ricchezze

Si è nato a Napue ce vo' muri'

Santa ucia,

untana 'a te

Quanta maincunia

Se gira 'o munno sano,

Se va a cerca' furtuna,

Ma quanno sponta 'a una

untana a Napue nun se po' sta

Видеоклип Анна Герман (на итальянском языке) - Santa ucia untana (Е. А. Марио)

Рекомендуем послушать

 • Angus & Juia Stone - Santa Monica Dream OST ife is Strange
 • ife Is Strange Ep. 1 - Santa Monica Dream
 • Angus & Juia Stone - Santa Monica Dream ife is Strange OST
 • Angus and Juia Stone OST ife is strange - Santa Monica Dream
 • Anacondaz - Марио
 • Марио Ланца тенор - Коттрау. Santa ucia
 • Анна Герман - Далёкая Санта Лючия / Santa ucia untana итал. муз. и ст. Джованни Эрнесто Гаэто Е.А. Марио
 • Красное Дерево - Марио
 • Ивангай - кот марио 3D
 • Людвиг Ван Бетховен - Аве Марио
 • Kinky Dep - Марио
 • Mupoxa - Дословка - Марио
 • Гамаз Иван - Стих про Марио
 • Красное дерево feat. Вадим Курнулли - Марио
 • Томас Манн - Марио и фокусник 3
 • ВИВЕРСКИЕ РЫЦАРИ - Супер Шоу Марио

Комментарии (0)

Добавить комментарий

Каптча: